A technikai csapatvezető, továbbiakban LAci és kedves felesége, továbbiakban ILikó (nekem ANya), lakásavató bulit rendeztek július 31-én.

Ezen becses alkalommal amellett, hogy játszottunk táncszőnyegen, illetve toltuk még a "Mi lenne ha..." címre hallgató játékot, főnököm továbbiakban Szasza és kedves felesége Zsuzska meggyőztek, hogy tanuljak salsázni. Bizonyítandó, hogy milyen könnyű, megpróbálták megtanítani az alaplépést, amit többé kevésbé sikerült elsajátítani.

A sorozat különleges sztárvendége (aka. special guest star :D ) Évi (ANya húga, vicces kedvemben NÉni néven is szoktam szólítani). Szasza és Zsuzska meggyőzte őt is, hogy tanuljon salsázni.

És ott nyomtuk a 4-es számra - amelyik szám egyfolytában ismétlődött - az alaplépést. Persze a gyakorlott oktatóink egyéb huncut lépést is csináltak, ami NÉnikémnek igen könnyen elsajátíthatónak tűnt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kero-salsazik.blog.hu/api/trackback/id/tr861301508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása