S01E06-S01E??

 2010.01.09. 22:25

Na akkor jöjjön egy gyors összefoglaló:

(i) Elhívtam egy haveromat, mert salsázni csudajó, eljött egyszer de azóta sem láttam.

(ii) Elhívtam egy másik haveromat is, de egyfolytában óckodik

(iii) Elhívtam egy harmadikat is, ő el is jött, és azóta is ott van és most már kezdő 2-es akárcsak én.

Mindenekelőtt szeretnék mindenkit megnyugtatni, salsázni nem őrültség, hanem életérzés. Bár többször megesett, hogy semmi kedvem nem volt hozzá, mert vén mámájokat kellett pörgetni, néha büdiket, héha pedig csak simán semmi kedvem nincs leizzadni.

Igen valóban mindig váltáspólót hordok magammal, mert olyan vízfolyás indul meg a fejemről, hónom aljáról és testi képességeimből kifolyólag kb. minden szőrszálamnál, hogyha nem lenne sós a verejték, akkor a világ vízfelhasználását ezzel kompenzálni lehetne.

Nézzük a figurákat:

- ábáhó: eleinte csak szábátónak hívtam, megpróbálod a vezethető lányokat 90 fokban tánctartásban forgatni

- exszíbálá: nyílvánvaló, hogy az exhibicionizmushoz van sok köze, mert a lányok ilyenkor forgolódnak, míg a fiúk csak sertepertélnek körülöttük -> jelentése: nézd milyen jó csajom van

- dáme úná/tosz/stresz: eegy/kettő/három csajjal megyünk odébb. Meglepő, hogy a dáme jelentése hogy adj (asszem), tehát a figura neve: adj egyet/kettőt/hármat.

- gvapea: hát ez ilyen lagymatag tükrözött alaplépés beiktatva a 8. ütemre egy pontozással

- dileke szí/nó: na az első alaplépésből alaplépésbe forgás, a második alaplépésből gvapeába

- további figurák: el unó, banaszta, carrera, vaszílala, andi, szombréró, el-zorro, panama, ja és természetesen az encsúfla. Ezeknek a szépsége, hogy egy csomó forgás csúszás és kézmozdulatot vesz igénybe.

Na majd folyt. köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://kero-salsazik.blog.hu/api/trackback/id/tr541660173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása