S01E02 - Az első alkalom

 2009.08.10. 22:16

Aki most arra gondol, hogy leírom milyen is volt az amikor én először...
számukra az a hírem van, hogy nem az első szexuális élményemet fogom először taglalni, hanem az első salsa órámat.

Akkoris vegyük sorjában:

Helyszín: Mammut 2 - Kaméleon diszkó
Időpont: augusztus 3. 18:30
Jelenléti ív: Kori (tanárnéni), asszem Móni és Tamás (tanársegédek és kedvcsináló személyek :P) Szasza, Zsuzska, Zoli (aki hirtelen esik szerelembe), Zsolt (aki tangó közben is tud salsázni), szerény személyem, és még egy csomó statiszta (de nem kértem el a teljes stáblistát)

Indulókép, felállni egy körbe és bemelegítés (lájtos tornaóra első 5 perce 20 percben)

Majd megindultak a salsa specifikus szavak dobálása és gyakorlása, mint az ÁLEHÁNDRÓ, ami valójában Caminando és salsa helybenjárást jelent. Volt még a SZUEZI CSATORNA aka. SUEDA ez az alaplépés első ritmusra való dobbantását jelenti. Volt még Rueda? amikor párban felállunk körbe és akkor a tuti: DÁME UNA, DÁME DUE és DÁME TRES, amikor a megfelelő számú a sorban következő hölgyhöz kell a fiúknak továbbálni.

folytatása következik...
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kero-salsazik.blog.hu/api/trackback/id/tr691301583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása